Skip to content

Trainingen

Practice makes Perfect

Wil je zelf je creativiteit omzetten tot content, nieuwe contacten leggen tijdens netwerkevents zonder dat het ongemakkelijk is of eindelijk dat toffe idee wat je hebt omzetten naar een bedrijf? Volg dan de trainingen van Community Z. 

Bij ons draait alles om doen, want je leert pas echt iets als je aan de slag gaat in de praktijk. Spring met ons in het diepe en leer de ins en outs van Business en Marketing. Je wordt begeleid door ervaren ondernemers en je krijgt ondersteuning van alle leden van de community.

Business

Leer de juiste mindset voor succes in business en ontwikkel belangrijke vaardigheden zoals onderhandelen, acquisitie en online marketing. Word een netwerk-ninja en zet moeiteloos een startup op. Kansen en mogelijkheden wachten op je; tijd om ze te grijpen!

Marketing

Leer tijdens deze training creatief en rebels een product of dienst te promoten met sterke campagnes. Maak gebruik van guerillamarketing, creeer snel trending content, bouw jouw persoonlijke merk uit tot een powerbrand en leer de meest effectieve A.I.-tools voor next-level marketingskills!