Houd je agenda vrij

27 juni 2024
14:00 - 18:00
Amare Den haag.

Event

let's talk
GEN Z

De Gen Z Expo biedt een platform voor echte gesprekken, weg van de schermen. Bezoekers bespreken in kleine groepen, onder leiding van een gespreksleider, maatschappelijke thema’s die door zes schilderijen worden geïllustreerd. Denk aan sociale media, technologie en mentale gezondheid.

Het doel? Bruggen slaan tussen verschillende meningen en werelden door echt naar elkaar te luisteren en te leren.

het is gratis.

meld je nu aan

Thema's

De maatschappelijke invloed van sociale media, technologie, bestaanszekerheid en mentale gezondheid wordt door iedereen anders ervaren. Voor Generatie Z is deze impact groot, aangezien zij de toekomst zullen bepalen. Het verkennen van deze thema's biedt inzicht in de uitdagingen en kansen die deze generatie tegemoet gaat.

Bruggen slaan

Ons doel is om bruggen te slaan tussen de bezoekers die een andere blik op de wereld kunnen hebben en ook een andere mening. Door kunst en dialoog te combineren, streven we naar nieuwe inzichten en een beter begrip van de verschillende perspectieven binnen onze samenleving.

Ga in gesprek

Tijdens de Gen Z Expo nodigen we bezoekers uit om met elkaar in gesprek te gaan over deze thema’s. De bijzondere kunstwerken dienen als inspiratiebron om diepgaande discussies te stimuleren. Dit doen we in groepen van zes personen, onder begeleiding van een gespreksleider. De discussies verlopen open en respectvol, maar ook scherp en ongezouten. Je krijgt de kans om jouw mening te delen EN te horen wat anderen denken.

Verbinden en Netwerken

De Gen Z Expo is de perfecte gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en je netwerk uit te breiden. Ontmoet gedreven jongeren, ondernemers, changemakers en beleidsmakers die gemotiveerd zijn om hun impact te vergroten. Door de informele setting maak je échte verbinding en kunnen de mooiste samenwerkingen ontstaan.
dit gaan we doen

Gen Z expo programma.

Inloop
14:00 - 14:30

Introductie & interactieve sessie
14:30 - 15:00

Ronde tafel sessies
15:00 - 16:30

Take away's delen
16:30 - 17:00

netwerkmomentje
16:30 - 17:00

Teamwork

Partners waarmee we dit realiseren.

This website stores cookies on your computer.