Events

BIZ DEV

Biz Dev staat voor Business Development: Het laten groeien van een bedrijf door het vinden van nieuwe kansen, markten en klanten. Op woensdag 12 april deelden inspirerende ondernemers hun business journey en hebben we onze 2 trainingen gelanceerd.

A.I. Marketing

Samen ontdekken we de kracht van Artificial Intelligence! Het is onze missie om up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen. Daarom hebben we meer dan 60 A.I. tools in kaart gebracht en met 4 contentcreatie-tools zijn we op woensdag 18 januari 2023 aan de slag gegaan.

LAUNCH: Opening Community Z

30 november 2022 was het eindelijk zo ver: dé officiële lancering van Community Z! Het was een geslaagde avond met veel like-minded jongeren en potentiële opdrachtgevers. Iedereen zat vol enthousiasme met wat Community Z de toekomst gaat brengen. Let's go!

Pilot: Externe case

Na de vorige twee events hebben de leden in Juni 2022 de kans gehad om elkaar beter te leren kennen en werd het tijd om gezamenlijk naar de vervolgstappen te kijken. Tijdens het derde event is er een interessante case uitgewerkt voor een externe opdrachtgever. Hierna is het team van de community aan de slag gegaan met de verdere uitwerking van het concept en na enkele maanden werd Community Z als officiële naam geïntroduceerd.

Pilot: Time management

Het tweede event in April 2022 stond geheel in het teken van Time Management. De deelnemers kregen handige tips en tricks van gastspreker Rob Berting, ondernemer en Talent coach op Nyenrode Business University.

Pilot: First event

In maart 2022 vond de allereerste bijeenkomst plaats. Tijdens dit event richtten we ons op het topic startup en bespraken we onderwerpen als: ‘hoe start je vanuit niks’, ‘hoe spot je kansen in de markt’ en ‘hoe bouw je een sterke supportgroep.’ Het doel was destijds om regelmatig samen te komen en hot topics te bespreken.

This website stores cookies on your computer.