Skip to content

Community

Forward thinking young professionals

Dit haal jij uit Community Z

Events

Opdrachten

Netwerk

Join Us.

Community Z is dé plek om je carrière een boost te geven. Onze community bestaat uit ondernemende creatives die in hun kracht komen door anders te denken.

We organiseren inspirerende events, voeren toffe opdrachten uit voor bedrijven en ondersteunen elkaar in ons professionele groeiproces.

Je kan bij ons starten met een training en doorgroeien tot een professional die oplossingen aanbied aan bedrijven. Let’s go!

Trainee

Als trainee volg je bij ons een Marketing of Business training waarin je de belangrijkste skills leert die je nodig hebt in de praktijk.  Je voert een concrete opdracht uit voor een bedrijf en ontvangt na afloop een officieel certificaat.  Je wordt begeleid door pro’s waardoor je jouw gekozen skills perfectioneert in het werkveld. 

Member

Als member ben je onderdeel van Community Z.  Wij stimuleren en supporten jou in jouw professionele groei. Je neemt deel aan onze events, werkt mee aan verschillende projecten en levert een belangrijke bijdrage aan de community.  Je ontwikkelt jezelf in korte tijd tot een pro.

Pro

Een pro is een member die specifieke skills tot een professioneel niveau heeft ontwikkelt.  Je hebt een bewezen track record opgebouwd en kunt vanaf nu opdrachten aannemen voor een bedrijf of organisatie. 

Meer weten over Community Z projecten?​

Geïnteresseerd in de events​